Mobilitzacions del sector públic de la Generalitat



Dilluns, 12 de novembre, a les 11.00 hores, a Rambla del Raval, 29-35, de Barcelona, en roda de premsa

Anunci del calendari conjunt de mobilitzacions del sector públic de la Generalitat

Davant la negativa per part del Govern de Catalunya a complir amb els acords signats amb els sindicats de la funció pública i les resolucions aprovades al Parlament de Catalunya, CCOO i UGT entenem que aquest Executiu renuncia a l’acord i opta malauradament per la via del conflicte.
Els dos darrers episodis viscuts a la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC) i al Parlament de Catalunya aquestes darreres setmanes, sumen al pitjor cicle de retallades el menyspreu al col·lectiu que ha sostingut els serveis públics al llarg d’un dels períodes més durs que ha viscut mai el nostre país.
CCOO i UGT entenem que la situació creada per l’actitud intransigent del Govern exigeix una reacció que posi els interessos col·lectius de totes les persones que treballen a la funció pública per davant de les propostes de mobilitzacions corporatives. Per això el proper dilluns 12 de novembre anunciarem el calendari conjunt de mobilitzacions en roda de premsa, a les 11.00 hores, a la sala de premsa d’UGT de Catalunya (Rambla del Raval, 29-35, Barcelona).