CCOOLleure denuncia les condicions del personal vetllador

Al·legacions al plec de condicions de la licitació del personal vetllador del Consorci de Barcelona

Des de @CCOOLleureEducatiu, i la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya, hem fet al·legacions al Plec de condicions de la licitació del Personal Vetllador del Consorci de Barcelona. 
Des de fa temps, CCOO venim denunciant les condicions laborals d’aquestes treballadores i treballadors sense que les administracions públiques, ni les empreses s’impliquin.
Igualment el desconeixement de la situació que vivim com a treballadores i dels nens i nenes als que atenem fa que la societat encara no s’hagi fet ressò de què les nostres reivindicacions van més enllà de l’àmbit estrictament laboral.
Amb aquestes al·legacions pretenem que la societat conegui la realitat d’aquestes treballadores i que les administracions es responsabilitzin de les condicions que posen en els seus plecs de condicions per tal que es reconegui la tasca que es realitza des d’aquest servei.
Podeu llegir les al·legacions en les següents imatges:
Igualment podeu llegir els plecs de condicions fent clic aquí (al final de la pàgina de l’enllaç trobareu els plecs per descarregar en format PDF).