LES MONITORES DE MENJADORS ESCOLARS HEM DE SER FIXES DISCONTINUS DES DEL PRIMER DIA

CONTRACTES FIXES DISCONTINUS en els menjadors escolars

En l’article 26 del III Conveni de Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya venen marcades les activitats  que poden cobrir-se amb els contractes d’obres i serveis. Aquestes activitats són:

– Activitats singulars ( sortides culturals, acampades, activitats de vacances, programes socioculturals específics i activitats anàlogues)

– Tallers de grups reduïts o específics.

– Setmanes blanques
Els menjadors escolars poden encabir-se en algunes d’aquestes categories? NOOOO, per tant NO ES POT FER CONTRACTE D’OBRES I SERVEIS.

Totes les vegades que hem denunciat a l’empresa a Inspecció de Treball ens ha donat la raó. I per tant, l’empresa ha hagut de rectificar i fer la conversió de contractes. L’última vegada d’aquesta conversió va ser feta el gener del 2018.

Si l’empresa us està contractant com a monitores de menjador i us fa contracte d’obres i serveis, o eventual ( nova modalitat que estan utilitzant) envieu-nos un correu.

                                  [email protected]

En el correo necessitem que ens digueu:

– Nom i Cognoms
– DNI
– Número de telefon
– Centre de treball
– Data finalització de contracte

Tornarem anar a Inspecció.

La vostra veu és la més important. Feu arribar aquesta informació a tothom que coneixeu que estigui en aquesta situació en l’empresa.

#ElsDretsEsLluitenOEsPerden
#ContinuemTreballant