BORSA DE TREBALL

NOVETAT !!!

El Departament, amb l’acord del Comitè Intercentres, ha implementat un nou sistema que afecta el procés d’adjudicació de substitucions i vacants amb la intenció d’agilitzar el procés de cobertura de llocs dintre de la borsa de personal laboral.

En el nou sistema la petició, en lloc d’adjudicar-se directament a un candidat, es pre-adjudicarà a un determinat nombre de persones inscrites a la borsa que compleixin els requisits i estiguin disponibles. Aquestes persones disposaran de 24 hores per acceptar o rebutjar la seva pre-adjudicació. Una vegada superat el termini, es farà l’adjudicació definitiva seguint els criteris de disponibilitat i ordre. A partir d’aquí, l’adjudicació seguirà el curs habitual (redacció de contracte, signatura…).

Els candidats pre-adjudicats reben una comunicació mitjançant el web de l’aspirant. Tal com es feia en l’anterior sistema, també poden rebre un avís de cortesia pel mitjà de comunicació escollit en la sol·licitud (SMS i/o correu electrònic).
 Per tenir tota la informació us recomanem que llegiu atentament el tutorial.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies