CURS PER PREPARACIÓ OFERTA PÚBLICA SUBALTERN AJUNTAMENT DE BARCELONA

Des de CCOO us volem oferir un curs de preparació de les Oposicions per a subaltern de l’Ajuntament de Barcelona previstes per a l’any 2019.

Us fem arribar la nova proposta d’acció formativa (2a edició) que hem organitzat des de CCOO i FORMARTE, centre especialitzat en formació professional continua, per tal de donar suport al procés D’OFERTA PÚBLICA DE SUBALTERNS.


Volem aclarir diferents preguntes que ens heu fet aquests dies, que sempre hem explicat des de CCOO:

  • Des de la Mesa General el passat 14 de novembre del 2017 es va signar l’oferta publica, la qual diu que sortiran 93 places de subaltern de centre docent. 
  • A la Mesa General del 18 de gener del 2018 es signa el calendari de l’anterior oferta pública acordada. Per al personal subaltern està la data provisional de la primera prova per a març / abril del 2019, però s’havia d’acabar de concretar al Consorci d’Educació de Barcelona. ACTA MESA GENERAL CALENDARI  
  • Al CEB vam fer diferents reunions per concretar el calendari de les categories que han de gestionar des del Consorci. La primera reunió al CEB la proposta era octubre 2019. L’última reunió que vam tenir vam dir que la primera prova, provisió, era juny/juliol del 2019.
  • Com abans de l’estiu des de CCOO hem rebut moltes demandes per tenir temari i començar a estudiar per preparar aquesta oferta pública. Vam decidir preparar els cursos de subaltern ja. El 29 de setembre començarà un curs adreçat només a persones afiliades i com hem vist que continueu demanant aquesta preparació, hem decidit obrir un altre en dijous i més endavant continuarem fent sessions formatives per complir amb les vostres demandes.
  • Ara mateix des de l’Ajuntament porten una mica de retard en el compliment del calendari de la oferta pública, us anirem informant.
  • TEMARI es un altre tema que heu preguntat. Les tres oposicions han tingut el mateix temari i tal com posa a les condicions del curs posa que és el temari de la oferta del 2011.
  • Si desprès us hem de fer alguna actualització o modificació des de CCOO us la farem arribar.
  • Responsable PAS EDUCACIÓ CCOO Raquel Pérez [email protected]
Per a qualsevol dubte estem a la vostra disposició, sempre pensant el millor per a vosaltres.