Des de CCOO us volem informar que el 7 de

novembre, s’han publicat les llistes actualitzades de les borses del PAS i el PAE a la web del Consorci d’Educació de Barcelona.

Us annexem a continuació el llistat de les borses i també les podeu trobar a la web del CEB.

BORSA SUBALTERN

BORSA FISIOTERAPEUTA

BORSA TAEI

BORSA TAEE

Volem comentar desprès de diferents consultes i vist com està  la nomenclatura a les borses de Tècnic Auxiliar d’Educació Infantil i Tècnic Auxiliar d’Educació Especial.

Que com ja sabeu portem des del curs passat intentant aconseguir el canvi de nom d’aquestes dues categories i al nou Acord de condicions de l’Ajuntament de Barcelona 2017-2020,a  l’apartat de les condicions específiques del personal laboral a l’article 11 surten aquestes dues categories de treball, en elles detalla el canvi de nom a Tècnic especialista d’educació infantil i Tècnic especialista d’educació especial.

Comentar que aquest canvi s’ha de fer ferm a la RLLT del CEB, el qual, des de CCOO, portem reclamant en totes les reunions amb l’Ajuntament de Barcelona, que no s’ha començat.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies