COMENCEM A MOBILITZAR-NOS PER UN CONVENI DIGNE

El 27 d’abril de 9 a 11 hores els sindicats de la Mesa General convoquem una concentració a la plaça de Sant Jaume, per reclamar els nostres drets.

El 17 d’abril,a la Mesa General, l’Administració ens ha posat damunt de la taula una proposta econòmica, que res té a veure amb la nostra realitat  i la pèrdua de poder adquisitiu dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Barcelona.

Una proposta que és una ofensa, d’un Ajuntament que gaudeix de superàvit i no pensa en la seva plantilla.

Fa dos anys que negociem un conveni, com ja sabeu a l’Estat hem signat un acord que permet negociar la jornada de 35 hores i recuperar part del poder adquisitiu perdut des del 2010, hem interpel·lat a l’Ajuntament sobre l’acord i la seva resposta és intolerable.

NO VOLEN NI SENTIR PARLAR DE NEGOCIAR LA JORNADA DE 35 HORES NI LA RECUPERACIÓ DEL PODER ADQUISITIU.

Per aquí no hi passarem, fa 2 anys que reclamem el que hem perdut i una millora de les condicions laborals en matèria de conciliació de la vida familiar i laboral, pel que es veu el Govern Municipal no està disposat a negociar un bon conveni digne per a la plantilla, no pararem, no acceptarem que ens tractin com si no fóssim part de la ciutadania.

ELS TREBALLADOR I TREBALLADORES MUNICIPALS ENS MEREIXEM UN CONVENI DIGNE DESPRÉS DE 8 ANYS DE RETALLADES!!!

ELS TREBALLADORS I TREBALLADORES DE L’AJUNTAMENT PODEN ASSISTIR, HEM DEMANAT HORES D’ASSEMBLEA, SEMPRE RESPECTANT UNS SERVEIS MÍNIMS ALS CENTRES.

US ESPEREM EL 27 D’ABRIL DE 9 A 11 HORES A LA PLAÇA SANT JAUME, COINCIDINT AMB EL PLENARI MUNICIPAL.