22 Maig: Mobilització per la recuperació del poder adquisitiu

El 22 de maig, mobilització per la recuperació del poder adquisitiu dels salaris en els convenis col·lectius

Foto

CCOO i UGT han convocat una mobilització el proper 22 de maig per reivindicar millores en les polítiques de defensa de la negociació col·lectiva i convenis que garanteixin la recuperació del poder adquisitiu dels salaris.
La mobilització constarà de quatre concentracions en diferents punts de Barcelona, amb diversos sectors i empreses, que posteriorment es convertiran en columnes que aniran en manifestació fins a la patronal Foment del Treball, on confluiran sobre les 12 hores. 
Les columnes sortiran de llocs com la plaça d’Urquinaona, la plaça del Rei, la plaça de Sant Jaume o la mateixa seu de CCOO a la Via Laietana de Barcelona. Sectors industrials, de la construcció, sanitaris o educatius, entre d’altres, conformaran aquestes columnes.
A més, també s’han convocat les mobilitzacions següents a:
  • Girona, 11.00 hores, davant la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), al carrer Bonastruc de Porta, 15.
  • Lleida, 12.00 hores, davant de la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), a la rambla de Ferran, 32.
  • Tarragona, a les 12.00 hores, davant la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA), a la rambla Nova, 95.
  • Tortosa, 18.00 hores, plaça Gerard Vergés
Feu clic per veure: