Tot el suport a la comunitat educativa de la Seu d’Urgell

Davant les acusacions a docents de centres educatius, tot el suport de la Federació d’Educació de CCOO

Ja fa setmanes que el conjunt de treballadores i treballadors de l’Educació, estem patint una campanya de criminalització, amb acusacions d’adoctrinament sistematitzades per part de responsables polítics actuals i passats. Ara ens situem en un escenari diferent, amb denúncies penals a docents o direccions concretes que comporten la seva citació per declarar als jutjats, com ara mateix a tres escoles de la Seu d’Urgell.
Aquestes denuncies ni tant sols han seguit el procediment de queixa del Departament d’Ensenyament, i hores d’ara els docents afectats no saben de què se’ls està acusant, creant malestar i angoixa a tota la comunitat educativa. CCOO d’Educació estem convençuts que les denúncies no faran més que demostrar la innocència i bona tasca de les treballadores i treballadors de l’educació. 
En el cas de la Seu d’Urgell, podem sospitar d’una actuació planificada per part dels denunciants, donada la citació simultània de treballadores de tres centres diferents. Esperem que no es continuï per aquest camí d’intentar estendre la sospita sobre el nostre sistema educatiu i els seus treballadors i treballadores, però en qualsevol cas la Federació d’Educació de CCOO continuarem compromesos en la seva defensa contra totes les acusacions injurioses.