Pública

Fa justament un any els sindicats de l’educació pública “acampàvem” al
Departament d’Ensenyament per exigir les substitucions des del primer dia i des de l’1 de setembre. Després d’un procés de negociació el 31 de gener CCOO, USTEC i UGT signàvem un acord  amb el compromís del Departament de que es “cobririen des del primer dia  les substitucions derivades de llicències i permisos amb una durada prevista de més de 7 dies i des de l’1 de setembre”.
Entre avui i demà es duran a terme els nomenaments telemàtics que han de donar cobertura a aquestes substitucions. El Departament ens confirma que es nomenaran només les substitucions de jornada sencera (més les vacants de jornada sencera i de mitja jornada pendents d’adjudicar)al·legant problemes tècnics pel gran volum de nomenaments a realitzar.  CCOO  hem demanat al Departament que solucioni aquests problemes tècnics per poder  assignar immediatament totes les substitucions comunicades anteriorment al 30 i 31 d’agost (mitges jornades, terços…) i donar compliment a l’acord signat el 31 de gener.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies