Propers nomenaments borsa docent: 6 i 7 de setembre

Propers nomenaments telemàtics: 6 i 7 de setembre

Nomenaments telemàtics per adjudicar vacants i substitucions al personal de la borsa de treball docent

Els dies 6 i 7 de setembre de 2017 els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants i substitucions que encara estiguin pendents d’adjudicar, de qualsevol jornada.
Les franges horàries de connexió, per serveis territorials, són les següents:

6 de setembre de 10 a 11.30 h
Consorci d’Educació de Barcelona
Serveis Territorials al Baix Llobregat
Serveis Territorials a Tarragona 
Serveis Territorials a Lleida 
Serveis Territorials a Catalunya Central
7 de setembre, de 10 a 11.30 h
Serveis Territorials al Maresme – Vallès Oriental 
Serveis Territorials a Girona 
Serveis Territorials a Barcelona Comarques 
Serveis Territorials al Vallès Occidental 
Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre
.
Què cal fer?
La informació detallada del procediment es troba a les pàgines web dels serveis territorials sol·licitats com a preferents o a la del Consorci d’Educació de Barcelona.
Els dies 6 i 7 de setembre, abans de les 10 h, es publica a l’apartat Personal convocat a les adjudicacions dels webs dels serveis territorials o del Consorci el número d’ordre del personal convocat.
Si vols consultar els números convocats pots fer-ho en aquest enllaç*:

http://publica.ccoo.cat/p/personal-convocat-als-nomenaments.html
.
*Tingueu en compte que la data de convocatòria correspongui amb els nomenaments del 6 i 7 de setembre, no amb els anteriors.
Per conèixer el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema.
A més a més, les persones a qui s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.
Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada.
Per consultar els nomenaments telemàtics. Tens l’accés a l’aplicatiu en el següent enllaç:
.
Per accedir a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema. S’aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.
.