Personal convocat i nomenaments telemàtics 7 de setembre

Personal convocat i nomenaments telemàtics 

6/09/2017
Els dies 6 i 7 de setembre de 2017 els serveis territorials del Departament d’Ensenyament i el Consorci d’Educació de Barcelona faran actes de nomenaments telemàtics per cobrir les vacants i substitucions que encara estiguin pendents d’adjudicar, de qualsevol jornada.

Els dies 6 i 7 de setembre, abans de les 10 h, es publica a l’apartat Personal convocat a les adjudicacions dels webs dels serveis territorials o del Consorci el número d’ordre del personal convocat.

Si vols saber si estàs convocat, ho pots consultar en el següent enllaç. Recorda que en funció del serveis territorial la convocatòria la podràs consultar entre avui i demà.
http://publica.ccoo.cat/p/personal-convocat-als-nomenaments.html

Et recordem que les franges horàries de connexió, per serveis territorials, són les següents:


6 de setembre de 10 a 11.30 h

Consorci d’Educació de Barcelona
Serveis Territorials al Baix Llobregat
Serveis Territorials a Tarragona
Serveis Territorials a Lleida
Serveis Territorials a Catalunya Central

7 de setembre, de 10 a 11.30 h

Serveis Territorials al Maresme – Vallès Oriental
Serveis Territorials a Girona
Serveis Territorials a Barcelona Comarques
Serveis Territorials al Vallès Occidental
Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre

Per conèixer el resultat de l’adjudicació cal accedir a l’apartat Consulta global de resultats (darrera adjudicació). Per entrar a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema.

A més a més, les persones a qui s’assigna una vacant o una substitució reben un missatge de text (SMS) i un missatge de correu electrònic amb la notificació.
Durant la franja horària de connexió establerta, a l’apartat Dies d’adjudicació i franja horària de connexió (a l’apartat Acceptació/finalització de l’adjudicació) la persona substituta ha d’acceptar o refusar l’adjudicació proposada.

Per consultar els nomenaments telemàtics. 

Tens l’accés a l’aplicatiu en el següent enllaç:
.
Per consultar els resultats globals, en el següent enllaç:
.
Per accedir a l’aplicació cal identificar-se amb el codi d’usuari de la XTEC o amb el codi del registre d’usuari temporal que facilita el sistema. S’aconsella que prèviament mireu el vídeo tutorial sobre el funcionament de l’aplicació.

Dubtes i consultes

Si vols rebre informació referent al personal interí/substitut o fer consultes al respecte, pots apuntar-te en el següent formulari:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdY7rVg_xPt_Vah4gu97Uhw4WtEoW4GX9D7zcnoS0t7bTiYEA/viewform?usp=sf_link.