Cada cop més a prop de recuperar les pagues de 2013 i 2014

CCOO manifestem la nostra satisfacció pels acords aconseguits en la Mesa de la funció pública entre ells el retorn d’un mínim del 10% de la paga de 2013 durant l’any 2018. 
Significa el reconeixement del deute i iniciar el retorn del total que ens deuen de les pagues extres dels anys 2013 i 2014 el proper any 2018. Fins ara, sempre ens havien manifestat que no seria abans de 2019 (per motius pressupostaris). 
També estem satisfets per haver desencallat la negociació que estava aturada en perjudici dels treballadors i les treballadores de la Generalitat o d’aquells que hi depenen, com és el cas de la concertada.

És un primer pas
Seguirem pressionant i negociant per la recuperació de tot el que ens deuen. Aquests acords ens animen a seguir avançant en aquesta tasca.
Gràcies a ser un #SindicatDeClasse podem estar al servei tant de l’escola pública com de l’escola concertada. 
CCOO està present a les Meses de negociació a diferència d’aquells sindicats corporativistes que només tenen presència en un sector determinat i que presumeixen de ser els únics que defensen la concertada però que no poden estar presents a les negociacions amb l’administració pública.
I que després de la signatura del X conveni col·lectiu per part de la patronal i d’USOC i UGT on es vincula les taules salarials als Pressupostos de la Generalitat (renúncia juntament amb el premi de fidelitat, inadmissible per a CCOO)  és precisament en la Mesa de la funció pública on finalment es decidirà si ens pujaran o no el sou o si ens retornaran les pagues extres que ens van manllevar.
VINE I LLUITA AMB NOSALTRES!