Tal i com diu l’article 74 del X Conveni col·lectiu d’àmbit de Catalunya de l’Ensenyament Privat sostingut totalment o parcial amb fons públics, així com la resolució de la Comissió Paritària amb data 22 de febrer de 1995, els fills i filles del personal que treballa a escoles concertades tenen dret a la gratuïtat de la matrícula.

Calendari de sol·licitud de places gratuïtes:

  • Eduació Infantil, Primària i ESO: fins el 23 de juny
  • Batxillerat i Cicles Formatius: fins el 17 de juliol

Passat aquest període, el centre haurà de resolde les sol·licituds abans del dia 8 de setembre. La resolució haurà de ser comunicada per correu al sol·licitant.
Recordeu que en cas d’igualtat de condicions, el centre podrà proposar a les sol·licitants que el cost dels alumnes que superi la xifra sigui repartit entre tots els beneficiaris que gaudeixin d’aquest dret. En cas que no hi hagués acord, la direcció del centre resoldrà atenent criteris socioeconòmics i al principi d’equitat.

En cas de disconformitat amb la decisió de la direcció del centre, la sol·licitant podrà presentar reclamació abans del dia 26 de setembre davant de la Comissió paritària que assumeix funcions de Comissió de places gratuïtes que figura a l’Annex 3 del conveni col·lectiu.
La Comissió paritària, un cop sol·licitada la informació que cregui oportuna a les parts afectades (sol·licitant i centre educatiu), resoldrà com a molt tard el dia 9 d’octubre atenent al principi d’equitat.
La resolució de la Comissió paritària serà vinculant per ambues parts i les hi serà comunicada.

Si teniu dubtes, consulteu el vostre permanent de zona o truqueu a la Federació d’Educació, 93 481 28 42

VINE I LLUITA AMB CCOO!

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.