Calendari continuista que manté les línies generals dels últims cursos. 
Inici d’activitats dels centres educatius i del professorat: dia 1 de setembre del 2017. 
Cessament de les activitats: no abans del 30 de juny de 2018. 

Calendari
  • Segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria, el batxillerat, els cicles de grau mitjà de formació professional i d’arts plàstiques i disseny i el curs de formació específic per a l’accés a aquests cicles: les classes començaran el 12 de setembre.
  • A l’educació secundària obligatòria, el batxillerat i els cicles de grau mitjà, aquest inici es podrà endarrerir fins al 14 de setembre si és necessari per dur a terme l’avaluació extraordinària o altres tràmits previs a l’inici de les classes.
  • Als cicles de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, el curs de formació específic per a l’accés a aquests cicles, els ensenyaments de règim especial, i els ensenyaments de centres i aules de formació d’adults.: les classes començaran no més tard del 19 de setembre.
  • Les escoles oficial d’idiomes: les classes començaran no més tard del 28 de setembre.
  • Les classes finalitzaran el 22 de juny, llevat dels ensenyaments de règim especial i els de formació professional que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica.
  • Les proves extraordinàries de l’ESO, de 1r de batxillerat i dels cursos de formació específics d’accés als cicles es faran del 3 al 5 de setembre de 2018. Per als cicles i el 2n curs de batxillerat les proves extraordinàries es faran al mes de juny després de les proves ordinàries.
Altres modificacions
Per a altres modificacions que de forma excepcional es puguin produir, la titularitat del centre  ha d’adreçar als serveis territorials una sol·licitud raonada d’autorització de modificació del calendari o de l’horari escolar respecte al que es preveu amb caràcter general. Aquesta sol·licitud ha de tenir el consens del consell escolar, mantenir el còmput total d’hores de la jornada laboral del professorat i de l’horari lectiu de l’alumnat, llevat que es compensi al llarg del curs amb altres activitats la diferència d’hores d’atenció a l’alumnat.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.