FP

El divendres 24 de febrer ‘Parlem de feina’ a les Jornades Tècniques a La Mercè amb Acció Jove i el comitè d’empresa TVC-CCMA

Aquest divendres 24 de febrer a les 9:30 tindrà lloc la xerrada ‘Parlem de feina’ realitzada per Adrià Labazuy Sobrino, Responsable d’Organització d’Acció Jove i per Roser Mercadé Tondo, Secretària de la Secció Sindical de CCOO a TV3 i Presidenta del Comitè d’empresa de TVC-CCMA.

Posteriorment es projectarà el documental ‘Ni doblegats ni domesticats’ dirigit per Pol Fuentes. El documental fa una panoràmica des dels orígens de CCOO fins al futur a partir de 4 converses entre treballadores i treballadors de generacions diferents. Així fets històrics com l’ocupació de la SEAT l’any 1971, les reivindicacions al voltant de la innovació tecnològica del tèxtil als anys 80 o les reivindicacions per la igualtat salarial entre homes i dones ens serviran de punt de partida per analitzar la deriva cap a l’individualisme o les deslocalitzacions. El documental serveix com a eina per a obrir el debat sobre les transformacions que ha de fer el sindicalisme per poder seguir sent capdavanter en les lluites per la transformació social i poder revertir les actuals condicions laborals.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies