FP

Mitjançant la Resolució ENS/18/2017, de 13 de gener, s’ha fet públic el nomenament dels tribunals que han de jutjar el concurs oposició convocat.

Els tribunals estan constituïts per un president o presidenta i quatre vocals del cos de catedràtics d’ensenyament secundari i del cos de professors d’ensenyament secundari o bé del cos de professors tècnics de formació professional de l’especialitat corresponent, en servei actiu i que ocupen un lloc de treball de la mateixa especialitat en centres o serveis educatius de la comarca on ha d’actuar el tribunal.
Recordeu que teniu 7 dies per a presentar els motius d’abstenció per a formar part dels tribunals previstos en l’article 23 de la  Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic o bé si heu desenvolupat, en els darrers cinc anys, tasques de preparació dels aspirants a proves selectives, per al mateix cos i especialitat.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies