Presentem les primeres autores i autors de CCOOmics 17-18

Encetem el curs amb noves autores i autors de la revista fanzín de còmic social i reivindicatiu. Enguany s’afegeixen noves escoles d’Art al projecte, amb alumnat dels cicles de Còmic i d’Il.lustració que ens transmetran les seves inquietuts, interessos i punts de vista de la societat actual a través de la historieta. 

En aquesta edició alguns autors i autores treballaran la Memòria Històrica, recuperant fets i personatges cèlebres de la història dels nostres barris i ciutats.

Llotja

Pablo Lobo Marín
Estudiante y proyecto de dibujante de cómic.
La colaboración en CCOOmics será un relato autobiográfico sobre la dificultad de aceptar la venta de la casa de mis abuelos, y cómo me hubiera gustado aceptarla.
Instagram i Twitter @returnofsalsa
mail: [email protected] 

Alejandro Nuñez
Lo que me llena es contar historias. Historias de calle, historias de gente. También expresar mis inquietudes dibujando. Algún genio loco inventó la manera de hacer las dos cosas al mismo tiempo y aquí estoy. 
Twitter: @capitanfht

Instagram: @capitanfht_art

 

 

 Serra i Abella

 
Laura Moreno Sire
El meu estil es bàsicament cartoon, m’agrada expressar les meves vivències en les il·lustracions i sobretot buscar una mica d’humor en elles que mai va malament.
La meva idea principal es reflexar els actes masclistes de la societat d’avui en dia.
Instagram iArtstation: @LMSire 
Mail: [email protected]

Cristina Rivero
Futura ilustradora y animadora 2D y 3D que está constantemente soñando despierta con su mundo imaginario.
Cómic autobiográfico sobre la enfermedad neurodegenerativa de mi padre (Demencia de cuerpos difusos de Lewy) desde el punto de vista de mi madre, que es quien la cuida.
Instagram: @beyond_the_borderline
Twitter: @bydborderline
DeviantART:cristidolly
Email: [email protected]




 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.