Xarxa única: seguiment informatiu

CCOO es reuneix amb el director de recursos corporatius del Consorci d’Educació de Barcelona i assisteix a la mesa sectorial del Departament d’Ensenyament.

Donades les informacions contradictòries que ens estaven arribant i davant la falta de concreció de tot el que van dir el 20 de desembre de 2016 a la reunió paritària de la mesa de seguiment, la secció sindical IMEB-Consorci de CCOO vam demanar reunió amb el director de recursos corporatius, Carles Arias, a la qual també va assistir la secretaria general de la secció sindical de l’Ajuntament de CCOO.

En aquesta reunió, el 20 d’abril de 2017, en Carles Arias ens informa de que:

El consell de direcció del Consorci d’Educació va aprovar el pla de treball per a l’any 2017 on un dels objectius és treballar una proposta de full de ruta per fer possible la integració dels centres municipals a la xarxa de serveis públics de la Generalitat. De moment en aquest consell no s’ha decidit el contrari i per tant, ell continua treballant en aquest full de ruta, fent el diagnòstic amb les direccions dels centres municipals sobre el seu funcionament actual, es compromet a presentar als sindicats un document sobre aquest diagnòstic en una mesa de seguiment. 

El personal administratiu i subaltern quedaria com a personal municipal.

La secretaria general de la secció sindical Imeb-Consorci de CCOO va assistir, el 28 d’abril de 2017, a la mesa sectorial del Departament d’Ensenyament. Un dels punts de l’ordre del dia, a petició d’un dels sindicats presents a la mesa, era demanar informació sobre el traspàs dels docents de l’Ajuntament de Barcelona al Departament d’Ensenyament, la direcció del Departament ens fa saber que:

Des de gerència del Consorci es va fer una consulta al Departament sobre aquesta qüestió, sobretot si seria possible que els docents de l’Ajuntament s’integressin a MUFACE, la resposta del Departamenet va ser que no era possible aquesta integració donat que el personal docent del Departament forma part del cos estatal de docents, per tant, no hi ha cap negociació entre el Consorci d’educació (Ajuntament de Barcelona) i el Departament d’Ensenyament.

Seguirem informant.