Dimecres, 22 març: Barcelona. Tertúlia-cafè: Educació i desigualtat

La secció sindical de CCOO de la Universitat de Barcelona inicia un cicle de tertúlies cafè sobre temes d’interès social. Aquestes trobades pretenen ser un espai distès amb la voluntat de debatre amb arguments i idees que permetin contrastar diferents punts de vista sobre les realitats socials que ens envolten. 

Per facilitar la participació de les persones que hi assisteixin, les tertúlies començaran amb una breu exposició per part de les persones convidades, i desprès s’obrirà un col·loqui.
En aquest primera sessió, presentada per Antonio Madrid, professor titular de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, es planteja a debat el tema “Educació i Desigualtat” i comptarà amb la participació de dos ponents: Jorge Calero Martínez, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona, coautor de la publicació La calidad del profesorado en la adquisición de competencias de los alumnos i Xavier Alegria Sáinz, periodista i director del diari El Raval. 


Dimercres, 22 de març de 2017


De 16.30 a 18.00 h.

Sala de professorat d’Aribau (edifici adossat a Edifici històric de la Universitat de Barcelona, gran via de les corts catalanes, 585)