Terrassa, 2 d’abril: 4a Cursa Solidària Justícia Social

La Cursa Solidària per la Justícia Social és un esdeveniment esportiu, solidari, integrador i reivindicatiu. En les tres edicions anteriors, hi van participar 4.000 corredores i corredors, i més de 200 persones voluntàries. Això va suposar un èxit en la recollida d’aliments: prop de 16.000 kg, que la Creu Roja va distribuir entre 1.390 famílies.


En la tercera edició és van viure moments molt emotius i plens d’il·lusió. I és que també hi van participar 180 companys i companyes amb paràlisi cerebral, que, acompanyats per atletes motors, que empenyien les seves cadires de rodes, van poder fer el mateix recorregut. Un gest d’integració real, que es va convertir en una magnífica vivència i que es tornarà a repetir en la quarta edició.

Les persones participants tenen davant 5 km que podran recórrer individualment, com a atletes motors, empenyent cadires de rodes, o en família. Als 5 km, s’hi sumen els 5 kg d’aliments per a infants que tothom que hi participa ha d’aportar. En aquesta quarta edició, la canalla també tindrà l’oportunitat de participar-hi.

La Cursa Solidària per la Justícia Social és molt més que una cursa


És una cursa popular oberta a totes les persones.
Uneix, a la cultura de l’esport, la solidaritat, la integració i la reivindicació.
Suma capacitats, valorant la integració de les persones amb paràlisi cerebral.
Posa l’accent en una de les realitats més dures d’aquesta crisi: la malnutrició infantil.
El vessant solidari de la cursa posa l’accent en la justícia social i aplega entitats com PRODIS i Creu Roja.
AMB LA PARTICIPACIÓ DE CCOO VALLÈS OCCIDENTAL – CATALUNYA CENTRAL