21/04/2017
El Departament estableix que es cobriran des del 1r dia les substitucions amb una durada prevista superior a 7 dies 
La web de la Generalitat recull una resolució del Departament d’Ensenyament on s’estableix literalment que pel curs 2016-2017 “Es cobreixen des del primer dia les substitucions derivades de llicències i permisos del personal docent amb una durada prevista superior a set dies.”
Com reconeix la mateixa resolució aquesta mesura és fruit directe de l’acord signat a la Mesa sectorial de Personal Docent el passat 31 de gener per CCOO i altres sindicats amb el govern de la Generalitat. Un acord que no hagués estat possible sense la implicació i el compromís dels i les professionals de l’educació en la lluita contra les retallades i per la defensa de l’ensenyament públic, però que suposa una millora no només per nosaltres sinó per a tota la comunitat educativa.
Des de CCOO ens mantindrem atents per garantir el compliment estricte d’aquesta mesura i per continuar la lluita per a revertir totes les retallades rebudes als darrers anys.
ATENCIÓ ÚLTIMA HORA!!!!! (21.04.17)El Departament d’Ensenyament ens acaba de comunicar que a partir de la setmana vinent els nomenaments per cobrir substitucions derivades de llicències i permisos del personal docent ja es faran amb els nous criteris de substitucions, tal i com consta en la Resolució de 20 d’abril de 2017, de modificació de la Resolució de 13 de juliol de 2016 per la qual s’estableixen els criteris per gestionar la borsa de treball de personal docent per al curs 2016-2017, publicada en la web del Departament d’Ensenyament.


image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies