Ensenyament penalitza al personal interí per malaltia greu o per ser pare/mare

La modificació de la resolució ENS/1005/2017 contempla que el personal interí nomenat en les properes adjudicacions d’estiu que a data 1 de setembre de 2017 tingui una llicència per infantament, adopció o incapacitat temporal mantindrà  el dret a la seva destinació i els efectes del seu nomenament a 1 de setembre si compleix aquest requisits:

  • Haver tingut el curs 2016-2017 un nomenament d’interí fins el 31 d’agost de 2017 a un lloc de treball de la mateixa dedicació que l’adjudicat   per al curs 2017-2018 i 
  • I no hi hagi variació en el codi empresarial de cotització de la Seguretat Social en funció de les destinacions obtingudes els dos cursos

                  
Tot i així CCOO Educació considerem que es segueix discriminant a aquest col·lectiu quan no es compleixen els requisits enumerats anteriorment, ja que es mantindrà el seu dret a la destinació, però els efectes del seu nomenament seran des del dia de la seva presa de possessió efectiva al centre.

Per això des de CCOO Educació DENUNCIEM aquesta normativa, que precaritza i discrimina tant a les persones que gaudeixen de la llicència per infantament o adopció, com les persones que pateixen una malaltia greu o crònica.

De la mateixa manera DENUNCIEM que quedin exempts del nomenament del juliol el personal substitut que 1 de juliol tingui vigent una llicència per infantament o adopció o incapacitat temporal, tot complint els requisits exigits.   

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies