El MUCE crida a participar a la manifestació del 17-D per l’educació pública i democràtica

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), on la Federació d’Educació de CCOO participem activament, s’ha adherit a la convocatòria de manifestació el proper 17 de desembre a Barcelona, sota els lemes “Exigim el 6%. Defensem l’educació pública i democràtica”.
Des de CCOO creiem important la implicació de tota la comunitat educativa per aconseguir que el 6% del PIB es destini a educació, i fer front a les amenaces que està rebent l’educació pública del nostre país.
Com a sindicat hem treballat i continuarem fent-ho tant contra les retallades pressupostàries com contra les calúmnies i persecucions judicials amb falses acusacions d’adoctrinament. 
Creiem també fonamental la defensa i millora dels drets de tot el personal educatiu i molt especialment del que es troba en situació de temporalitat. L’acord de 31 de gener, que ha fet possible la convocatòria de les oposicions que ja estan en marxa, i el de 16 de juny que ha de permetre convocar un mínim de 20.000 places per educació a Catalunya són passes fermes en aquest camí, que no haguessin estat possibles sense la lluita dels sindicats de classe.