Dimarts, 17 de gener, a les 12.00 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona

Concentració per demanar que els Pressuposts de la Generalitat de 2017 incorporin partides econòmiques per donar compliment a les demandes dels seus treballadors i treballadores

CCOO i la resta de sindicats de la Mesa General de la Funció pública convoquen una concentració de delegats i delegades per demanar al Govern la incorporació de partides pressupostàries per donar compliment a les demandes dels treballadors i treballadores de la Generalitat.

Els sindicats exigeixen, entre altres coses, una convocatòria d’ocupació publica que permeti recuperar i estabilitzar plantilles, complir amb les sentències de la justícia europea sobre personal interí i temporal, acabar amb les penalitzacions econòmiques per malaltia i equiparació de drets dels treballadors i treballadores de l’ICS, aplicació del Fons d’Acció Social, recuperar la reducció de dues hores lectives al professorat més gran de 55 anys, equiparar els drets d’horari lectiu, democratitzar i transparentar l’accés del personal temporal a la funció pública a partir de borses de treball públiques…

La concentració serà demà, dia 17 de gener, a les 12.00 hores, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona, coincidint amb la reunió del Consell Executiu al Palau de la Generalitat. El Govern no pot continuar castigant els empleats públics.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies