Avui divendres,CCOO, juntament amb els sindicats signants del Xè Conveni de concertada i les patronals del sector, hem signat les taules salarials del personal d’administració i serveis (PAS), batxillerat no concertat i 0-3 integrat. 
Els augments retributius que comporten aquestes taules salarials es concreten en:
  • El salari del personal d’administració i serveis s’incrementa un 2,5%. 
  • El salari dels i les docents a Batxillerat no concertat s’incrementa als docents un 2%. 
  • S’equipara la remuneració de les TEI . Això significa que aquests treballadors i treballadores passen de cobrar 1005,05 € a cobrar 1029,17€, o sigui un 2.4% més. Sobre aquest increment se’ls aplica un 2.5% addicional. Per tant, l’increment real de les TEI és gairebé d’un 5%.
Aquesta pujada té caràcter retroactiu des de l’1 de gener de 2017.

Des de CCOO considerem que aquesta actualització representa un pas endavant considerant que als acords de concertació social signats la setmana passada entre el Govern de l’Estat i els principals sindicats es proposaven pujades d’entre un 1,8% i un 2,5%. Tot i que a 2015 i 2016 hi ha hagut congelació salarial pensem que és el moment d’establir les bases que ens permetin començar a recuperar el drets perduts.

Com sempre hem fet, 
CCOO hem consultat  la nostra afiliació que s’ha manifestat a favor de la signatura.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies