Negociació de les condicions de treball dels empleats públics

Només demanem el que ens deuen


Accedeix al full en pdf aquí

Entre el dimarts dia 24 i dijous 26, els sindicats CCOO i IAC ens hem reunit amb tots els grups polítics del Parlament de Catalunya per cercar el seu compromís respecte les nostres demandes pel que fa als pressupostos de 2017.
Els hem demanat a tots que en el debat parlamentari donin suport a les esmenes dels diferents grups que recullen les nostres reivindicacions, com ara: 100% per IT, recuperació d’una part de la paga de 2013 al 2017, Fons d’Acció Social, reducció lectiva pels més grans de 55 anys, tornar el primer estadi a sis anys…
A més de les reivindicacions que han de ser incloses en els pressupostos de 2017 volem assolir acords per aconseguir una Oferta Pública d’Ocupació per recuperar plantilles i reduir la temporalitat, el retorn total de les pagues de 2013 i 2014, tornar a la jornada d’abans de 2012 a l’ICS i Ensenyament, aplicar la jornada de 35 hores al Personal Administratiu i Tècnic…
En el marc parlamentari s’ha aprovat una Moció en la què s’insta al Govern a retornar la totalitat de les pagues abans del final de l’actual legislatura, reduir la temporalitat i calendaritzar l’oferta d’ocupació.
De nou la manca de voluntat negociadora i l’incompliment del Govern ens ha portat a demanar suport als diferents grups parlamentaris per desbloquejar la situació.
Al llarg de la sessió parlamentària, la Secretaria de la Funció Pública es va comprometre amb nosaltres a convocar la Mesa General de la Funció Publica pel dia 2 de febrer.
Davant el desbloqueig de la situació, hem decidit endarrerir les concentracions de delegats i delegades previstes pel dia 31 de gener. Seguirem fem propostes i mobilitzant-nos fins aconseguir el retorn de tots els drets que ens han arrabassat.