Tal i com el DOGC recull en la seva edició d’avui, el Departament d’ensenyament disposa en el seu Acord de Govern del 29 d’agost de 2017 el pagament del complement per tutors de l’escola concertada a tots els nivells. 

La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya vol mostrar la seva satisfacció per l’anunci del Departament d’Ensenyament sobre complement de tutoria a tots els nivells en l’ensenyament concertat. Es tracta del reconeixement a la tasca tutorial que duen a terme milers de docents de la concertada, reconeixement que tant aquesta federació com el conjunt de professionals de l’ensenyament concertat de Catalunya portàvem temps reclamant.
El pagament del complement tutorial forma part, necessàriament, de l’homologació en drets laborals i retributius que la Llei de  l’Educació de Catalunya (LEC) reconeix i que, com indica la pròpia LEC hauria d’estar plenament assolida el juliol d’aquest any. Aquesta homologació ha d’incloure també la dedicació laboral dels i les docents de l’escola concertada respecte la dels seus companys i companyes de l’escola pública.
A la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya seguirem lluitant perquè l’homologació de drets sigui efectiva així com per la recuperació dels drets que ens han estat arrabassats amb l’excusa de la crisi, com són les pagues de 2013 i 2014 que encara estan pendents de ser restituïdes.

Última hora:

Fonts el departament d’ensenyament ens confirmen que el complement no es cobrarà fins que entrin en vigor els pressupostos de la Generalitat del 2018. Lavors ho farem amb caràcter retroactiu des de gener.


Això vol dir que els mesos de setembre a desembre de 2017 no cobrarem el complament de tutoria.

VINE A CCOO!
LLUITA AMB NOSALTRES PELS TEUS DRETS!
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies