A la nòmina del mes d’abril recuperem una altra part de la paga de 2012

Després que el Departament incomplís l’acord pel qual els treballadors i treballadores de la concertada recuperarien una segona part de la paga de 2012 el darrer mes, ara es confirma que serà a la nòmina d’abril quan s’ingressarà la part que ens deu l’Administració. 

La quantitat que hem de rebre és el 34,5% aproximadament del que vam deixar de percebre el 2012 en concepte de paga extraordinària del mes de desembre. Recordeu que la quantita exacta depèn molt de variables com l’antiguitat que cadascú tingués el desembre de 2012.
En qualsevol cas, si al novembre del 2016 vau rebre una altra part de la devolució, podeu calcular fàcilment quina és la quantitat aproximada que percebreu amb aquesta nòmina. Només cal que multipliqueu el que vau cobrar aleshores per 1,6572 i trobareu el que us pertoca en aquesta ocasió de manera molt aproximada.
Recordeu que si no vau cobrar res al novembre del 2016 i, a més no esteu en actiu en aquest moment, heu de sol·licitar la devolució presentant un escrit a l’escola on treballàveu el desembre de 2012. Si teniu dubtes, consulteu-nos
Recordeu també que encara ens continuaran devent el corresponent a la paga que ens van retallar del 2013 i 2014.  
CCOO Educació continuarà lluitant per recuperar-les.
Vine i lluita amb nosaltres!