Lleida, 14 de març: Jornada “Ara és demà”

Us convidem a la tercera de les JORNADES DE DEBAT sobre les ponències presentades al Consell Escolar de Catalunya, per tal de treballar sobre el present i el futur de l’educació a Catalunya.

Aquesta segona jornada es realizarà a l’Institut Maria Rúbies de Lleida i ens acompanyarà el professor de pedagogia internacional, Enric Prats, que ens donarà el marc per a debatre al voltant de l’alumnat, les famílies i l’avaluació en la transformació de l’educació.


Dimarts, 14 de març de 2017
17:30 h
Institut Maria Rúbies de Lleida (C/ Boqué, s/n)
Si aquest debat és pertinent sempre, actualment es fa imprescindible. Tothom sabem que el Consell Escolar de Catalunya fa poques setmanes va iniciar el debat sobre el futur de l’educació a Catalunya, al voltant de cinc eixos: pilars i arquitectura del sistema educatiu, centres, alumnat, professorat. Doncs bé, estem convençudes que cal compartir el debat sobre l’element clau que esdevé la formació al llarg de la vida i la importància dels nostres centres educatius, però partint de l’anàlisi crític de les nostres realitats actuals. Sense vosaltres no serà possible decidir l’educació que volem.
El ponent serà:
  • Enric Prats, Professor de Pedagogia Internacional
Com que l’aforament és limitat, cal que feu inscripció