L’assetjament sexual i laboral a les Universitats: Quina és la realitat, què s’està fent i com es pot prevenir?

Segona tertúlia Cafè 2017, amb el tema:
“L’assetjament sexual i laboral a les Universitats: Quina és la realitat, què s’està fent i com es pot prevenir?”

CCOO-UB realitzarà la segona “tertúlia Cafè 2017”, el dijous 25 de maig a les 16,30h, en el que pretén ser un espai distès amb la voluntat de debatre amb arguments i idees que permetin contrastar diferents punts de vista sobre les realitats socialsque ens envolten.
Per facilitar la participació de les persones que hi assisteixin, les tertúlies començaran amb una breu exposició per part de les persones convidades, i desprès s’obrirà un col·loqui.
En aquesta nova sessió, presentada per Antonio Madrid, professor titular de la facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, es planteja a debat el tema “L’assetjament sexual i laboral a les Universitats: Quina és la realitat, què s’està fent i com es pot prevenir?” i comptarà amb la participació de dues ponents: Lidia Puigvert Mallart, professora agregada del departament de Sociologia i investigadora de CREA (Community of Researches on Excellence for All) de la UB, i Montserrat Vilà Planas, coordinadora de la Plataforma Unitària contra les violències de Gènere.
Es tracta d’una iniciativa que complementa el “dia a dia” de l’activitat sindical, i necessitem aquest espai per comprendre coses… per després transformar coses!
Feu clic per consultar la invitació*.

També pots consultar els vídeos de l’anterior tertúliaEducació i Desigualtat fent clic en el vídeo 1 i el vídeo 2.
Lloc de la tertúlia Cafè: sala de professorat d’Aribau (edifici adossat a Edifici històric de la Universitat de Barcelona, gran via de les corts catalanes, 585)

* Us preguem confirmació de la vostra assistència per tal de poder organitzar adequadament la preparació de la tertúlia.