A partir d’una iniciativa de la Federació d’Educació de CCOO

L’Ajuntament de l’Hospitalet del Llobregat va aprovar dimarts 25 d’abril de 2017, per unanimitat, una moció que demana la retirada de l’amiant de l’Institut Llobregat i els seus voltants

El text aprovat, seguint les orientacions de CCOO, recull que aquest centre sigui inclòs al conveni signat entre l’Ajuntament de l’Hospitalet i el Departament d’Ensenyament sobre centres educatius que necessiten reformes urgents i insta a la seva reunificació en un únic edifici. 
Igualment reclama la retirada de totel fibrociment de les naus industrials abandonades del voltant del centre educatiu, insta al Govern local de l’Hospitalet a que supervisi tot el procés de retirada i als Departaments d’Ensenyament i de la Salut a que elaborin els informes tècnis que pocedeixin sobre els riscos laborals i sanitaris pel que fa a l’actual exposició al fibrociment.

Aquesta moció s’insereix en la lluita que el nostre sindicat està desenvolupant per la retirada del fibrociment de tots els centres educatius i que ha aconseguit, per exemple, que el Parlament de Catalunya, aprovi un pla per la retirada a 38 centres escoles i institus del Vallès Occidental després d’anys de feina de CCOO.


image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies