Resum del Comitè Intercentres del 4 de juliol

Companys i companyes. 

Dimarts 4 de Juliol vàrem tenir reunió del Comitè Intercentres amb el Departament, de la qual volem destacar: 

  • Durant el mes de juliol sortiran els llistats definitius de la borsa de treball i del concurs de canvi de destinació. 
  • Programa d’escola inclusiva i atenció a la diversitat. El Departament ens ha confirmat que les places de programa esdevindran vacants. Les persones que formaven part d’aquestes programa, rebran una carta informativa per part del Departament sobre la finalització del contracte. Com ja deveu saber el contracte finalitza a 31 de juliol i les vacances s’han de gaudir durant el mes de juliol. 
  • Increment de places. El Departament ens informa que hi haurà un increment aproximat de 60 places de personal educador d’educació especial i unes 8 de Tècnics d’Integració Social.
  • Ubicació de les places pel proper curs. Com ja sabeu cada curs pot haver alguna modificació per raó del nombre d’alumnes i/o necessitats dels centres. El departament no ens va poder concretar aquesta previsió ja que és un tema que gestionen els serveis territorials i a hores d’ara encara no tenen tota la informació. 
  • Actes públics d’adjudicació de places. Donat que el nombre de places és considerable comptant les de programa i les de nova creació es faran actes públics per la seva adjudicació que poden ser convocats durant els últims dies d’agost o primers dies de setembre. 
  • Molt Important, les persones del primer bloc que estan treballant i que volen canviar de centre poden renunciar a 31 d’agost tal com preveu la normativa de la borsa sense perdre el seu ordre de borsa; ara bé, el departament va confirmar que les renuncies es podrien fer a l’acte públic abans de triar la plaça. 

Des de CCOO lamentem la falta de concreció per part del Departament tant de les dates d’adjudicació de places com la ubicació de les mateixes.

Us anirem informant