Els pressupostos de la Generalitat preveuen una oferta pública de 7.500 places de les quals 380 seran de TEI.
El Departament d’Ensenyament no ha fet cap concreció de l’oferta pública d’aquestes places.
Heu de saber que:
· L’Aprovació dels pressupostos de l’Estat poden incrementar la quantitat de places d’oferta pública.
· Hi ha un període de tres anys per fer efectiva la convocatòria d’oferta pública. 
· Funció Pública ha demanat als diferents departaments que convoquin el canvi de destinació de les diferents categories, ja que és un pas previ i necessari abans de fer la convocatòria d’oferta pública.
· Pel que fa als temaris de TEI, com és una categoria de la qual no s’ha fet mai una oferta pública d’oposició NO hi ha temaris elaborats. El contingut dels temaris s’ha de convenir amb el Comitè Intercentres, la qual cosa encara no s’ha fet.
Preparació de les proves del concurs oposició. Formació
Un cop aprovada l’oferta pública i definits els temaris des de CCOO farem cursos d’orientació i preparació del procés públic d’oposició.
La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya ha creat un grup de correu perquè puguis estar informa’t, a més, podràs fer consultes específiques de la teva situació concreta.
http://bit.ly/PersonalLaboral
Omple el formulari anterior i rebràs al teu correu electrònic tota la informació sobre l’oferta pública, temari i cursos 
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies