Informació urgent: habilitació o obtenció de la titulació per a l’accés a llocs de treball d’EEE

Procés d’habilitació o d’obtenció de la
titulació per a l’accés a llocs de treball de la categoria d’educador/a
d’educació especial (EEE)

El Departament ens ha fet arribar la següent informació urgent:

Les 104 persones que no tenen cap titulació i que estaven en actiu a 1/09, o que havien treballat un mínim de 2 mesos el curs passat (16-17), que no disposen de titulació i que estan pendents de fer la matrícula a la IOC, el Departament ha acordat establir un procés extraordinari de matriculació.
S’ha de tramitar a través d’un formulari que estarà actiu al llarg del dijous 30 de novembre al Portal de centres del Departament d’Ensenyament, apartat Personal de centres.
EL MÉS IMPORTANT I URGENT : només tenim de termini per recollir sol·licituds d’inscripció fins aquest proper dilluns, dia 4 de desembre el formulari estarà actiu les 24h del cap de setmana.
El Departament ha manifestat que durant el dijous dia 30, es posarà en contacte amb els interessats per sms i correu electrònic.
La informació sobre les sessions informatives i sobre aquest procés es pot trobar al Portal de centre / personal de centres, juntament amb el vídeo i el resum de les sessions informatives.
Des de CCOO lamentem les mancances organitzatives que van sorgint. Així mateix farem arribar al Departament les incidències que ens comuniqueu per tal que es tinguin en compte.