Inici de la campanya #TotsSomEscola

Somescola llança una campanya perquè tothom pugui mostrar el seu reconeixement personal al model d’escola catalana i la tasca dels docents.

Somescola anima totes les persones que ho desitgin a descarregar-se una postal (disponible aquí) per escriure un missatge personal de suport i compartir què significa i/o ha significat l’escola catalana i el seu professorat.
Aquest missatge s’haurà de dipositar en qualsevol escola de Catalunya (on s’hi va estudiar, on es porta els fills/es, l’escola del barri, etc) on s’habilitarà una capsa en un lloc visible per portar a terme aquesta acció. Totes les postals seran guardades per fer-ne posteriorment una selecció i donar-les a conèixer.
Per deixar constància d’aquest moment, s’anima a fer-se una foto o selfie i compartir-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #totssomescola.
Somescola fa una crida a tota la comunitat educativa perquè faci seva la campanya (AMPA, direccions dels centres educatius, professorat, sindicat i la resta d’entitats que fan que l’escola catalana hagi sigut i segueixi sent una realitat) i els demana que habilitin una caixa identificada amb el logotip de Somescola (disponible aquí) en una zona de fàcil accés a la vostra escola per recollir les postals.