Material didàctic per treballar la diversitat

   
 Material elaborat per Mercedes Sánchez Sáinz, Melani Penna Tosso, Belén de la Rosa Rodríguez per treballar la diversitat a l’aula,d’interès per a les famílies de serveis socioculturals i a la comunitat .
  
  És un material pensat per a les etapes d’Educació infantil i primària.
El principal objectiu és ressaltar la diversitat de cada persona com una realitat que promou una manera de sentir-nos i viure’ns en funció del que pugui
retornar-nos el mitjà en què ens movem. Mirant sempre la diversitat com a riquesa col·lectiva, en positiu, una manera de ser diversa en un món també divers.
Abordem qüestions de gènere, identitats, rols, violència, acceptació de la diferència, cossos diversos funcionalment, cultures variades, diferents formes de fer i d’estar al món, capacitats no normatives, la prevenció de la violència i l’abús de menors.

Totes les activitats i les propostes de treball que vénen en aquest material, no són més que un exemple de com abordar les diferents diversitats.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies