EDUCACIÓ

El proper 20 de febrer a la tarda CCOO organitza una jornada a l’Escola del Treball de Barcelona amb el títol: FP i Indústria 4.0


El proper dia 20 de febrer a la tarda, la Federació d’Educació de CCOO organitzem la Jornada “Formació Professional i Indústria 4.0” a la sala d’actes del INS Escola del Treball de Barcelona

MOTIVACIÓ:

L’actual context de canvi tecnològic emfatitza les relacions cabdals entre l’educació, la formació professional, l’ocupació i els drets laborals i socials. El nou escenari ja és aquí i preveu grans canvis en les metodologies d’aprenentatge i en les relacions socials i laborals. És per això que CCOO volem fomentar el debat de la comunitat educativa i dels treballadors i treballadores per a que aquesta “nova revolució industrial” sigui possible en clau de benestar i equitat.

A QUI S’ADREÇA:

A tota la comunitat educativa en general i especialment a la vinculada al professorat d’ensenyaments professionals, als treballadors i treballadores dels sectors industrials i a tota persona interessada en la temàtica.

PROGRAMA

Recordeu que per restriccions en l’aforament la inscripció és obligatòria.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies