Finalitzat el 12è congrés de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya

La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya ha escollit de nou Manel Pulido com a secretari general en el seu 12è congrés, per una àmplia majoria.
El congrés s’ha realitzat sota el lema “fem CCOO, fem educació” i l’informe general presentat per Manel Pulido s’ha aprovat per unanimitat.
El nombre de delegats i delegades que ha format part del congrés era de 130, dels quals s’han acreditat  61 homes i 63 dones, un total de 124. S’han escollit les 21 persones que formaran la delegació que assistirà al congrés de CCOO de Catalunya (que tindrà lloc a l’abril), 30 persones que composaran la delegació que assistirà al congrés de la Federación de Enseñanza estatal, el nou consell de la Federació, format per 65 membres més el secretari general, així com una nova executiva formada per 12 persones.
També s’han aprovat 3 resolucions:
-De suport als treballadors i treballadores del sector de residències.
-Sobre els concerts educatius
-Sobre l’educació al llarg de la vida.
Manel Pulido té 43 anys d’edat, és enginyer i professor de Tecnologia de l’Institut Badia del Vallès d’aquesta població.
El congrés va acabar ahir dissabte a les 19h amb les intervencions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Manel Pulido secretari general de la Federació d’Educació de CCOO de Catalunya.