Des de la secció sindical de CCOO a Fundació Catalana de l’esplai, volem informar que:

Va ser CCOO qui va negociar el pagament dels dies de vacances de Nadal que SENFO tenia pendents amb les seves treballadores i treballadors subrogades a Fundació Catalana de l’Esplai, aconseguint que Fundació realitzes aquest pagament per tal que no haguéssiu d’esperar a SENFO, que no estava molt disposada a fer aquest pagament, tot i que algunes companyes s’havien posat en contacte amb el comitè d’aquesta empresa (on no hi és CCOO). 

Igualment volem deixar palès que durant tots els anys que el personal vetllador del consorci de Barcelona ha estat treballant per l’empresa SENFO, ha vist retallats els seus drets cada mes de setembre quan el departament retallava les seves hores i cap sindicat present al seu comitè ha intervingut per ells/es .
També volem recordar que abans que es fes efectiva la subrogació de SENFO a Fundació Catalana de l’Esplai, CCOO va convocar una assemblea amb tot el personal vetlador afectat per aclarir qualsevol dubte que pogués haver
Des de CCOO sempre hem vetllat per que a tot el personal vetllador treballadora i treballador de Fundació Catalana i/o a qualsevol de les empreses on tenim presència com a sindicat, se li apliques l’article 41 de l’Estatut dels treballadors sobre la modificació substancial de les condicions laborals dels treballadors, per tal de minimitzar l’impacte d’aquesta reducció d’hores que aquest personal pateix cada any.
NO DEIXIS QUE NINGÚ T’ENGANYI!
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies