Catedràtics: sentència que reconeix el nomenament des de l’1 de setembre de 2015

El Gabinet Jurídic de CCOO aconsegueix una sentència favorable. 

 

 

Les bases de la convocatòria de 45 places de catedràtic/a d’ensenyament secundari de l’Ajuntament de Barcelona, aprovades el 22 d’abril de 2015, en el punt 9 afirmaven que el nomenament tindria efectes des del dia 1 de setembre de 2015. Però la resolució del 29 de gener de 2016 va nomenar els funcionaris catedràtics amb efectes de l’1 de gener de 2016.
La sentència declara amb rotunditat que, tal com vam defensar CCOO, els efectes del nomenament de la persona recurrent són a 1 de setembre de 2015, i per tant es condemna a l’Ajuntament de Barcelona a abonar la diferència salarial d’aquests quatre mesos i els interessos legals corresponents.
La sentència també condemna en costes a l’Ajuntament; esperem que hagi entès el missatge i no vulgui intentar un recurs al Suprem que només faria perdre temps i diners a la institució. 

Si us trobeu en una situació semblant, podeu demanar extensió d’efectes, per a que se us apliqui aquesta mateixa sentència. Vigileu que no hagueu desistit prèviament d’un recurs anterior o estigueu pendents de judici pel mateix tema.
Per a qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb CCOO a l’adreça:
Ho passarem al nostre gabinet jurídic que us explicarà individualment quin és el procediment a seguir.