Comissió de borses de bressol

Informació sobre la comissió de borses de bressol

Dilluns, 10 de juliol a la comissió de borses es van tractar els següents temes:

Actualització de la borsa:

Divendres es va publicar la llista actualitzada d’educadors/es de bressol per al curs 2017/18. Aquesta llista està ordenada pels dies treballats com a educadores a l’IMEB. S’ha detectat algun error, us recomanem que reviseu la vostra situació a la llista i si teniu alguna reclamació l’heu de passar per registre de l’IMEB en un full d’incidència (el trobareu al bulevard) adjuntant la vida laboral.

Finalment, a partir de setembre totes les persones que ocupen una vacant estructural tindran nomenament sense data de finalització excepte les persones que l’ocupin per primer any, a les quals a final de curs se’ls hi farà un informe i si és positiu pel proper curs tindran el nou nomenament sense data de finalització.

A partir del curs vinent (la data no és concreta) la borsa estarà gestionada a través d’un programa informàtic. Un cop al mes s’actualitzarà i a la llista apareixeran les persones que estiguin disponibles per treballar (els nomenaments estructurals i les persones que estiguin fent una substitució o un terç/mitja jornada no sortiran)

Sol·licitud de terços/mitges jornades


Al bulevard teniu penjat una instància per demanar terços/mitges  jornades pel proper curs. Ompliu-la i l’envieu a [email protected] . A les observacions podeu anotar les vostres preferències. 

Informes

Durant aquest curs hi ha hagut dos informes negatius de les 150 persones que s’havien previst avaluar.

Des de CCOO ens alegrem que finalment les borses es puguin gestionar d’una manera més transparent i que finalment avancem cap a l’estabilitat laboral de la plantilla d’educadors/es de bressol, tot i què continuem reclamant l’oferta pública per aquest col·lectiu.