El centre cessa l’activitat en no ser renovat el contracte per part de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

La Federació d’Educació de CCOO i el comitè d’empresa de Merit School-UPC aconsegueixen un bon acord en el seu expedient de regulació d’ocupació (ERO)

La Federació d’Educació de CCOO de Catalunya  i el comitè d’

empresa de Merit Scchool-UPC van aconseguir tancar les negociacions amb l’empresa per l’expedient de regulació d’ocupació (ERO) que aquesta ha dut a terme per cessament d’activitat, en no renovar el contracte que tenia amb Merit School. Aquest centre duia a terme els ensenyament d’idiomes estrangers a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Els representats dels treballadors i treballadores, assessorats per la Federació d’Educació de CCOO han aconseguit recol·locar una mica més d’un terç de les 30 persones de la plantilla. En un principi, l’empresa no havia previst cap tipus de recol·locació. L’empresa ha donat garanties que aquestes persones cobraran la indemnització pactada en cas que fossin novament acomiadades abans d’un any.
L’empresa s’ha compromès també a que les recol·locacions no puguin ser motiu per invalidar un acord que una altra empresa del grup havia signat per tal de convertir els contractes d’obra i  servei a fixes discontinus.
Pel que fa a les indemnitzacions, s’ha aconseguit que l’empresa pagui a 26 dies per any treballat enlloc dels 20 que corresponen a aquest tipus d’acomiadaments. També s’ha acordat no limitar els cobraments amb cap topall de mensualitats. Aquestes indemnitzacions que afectin a treballadors amb contractes fixes discontinus es calcularan sobre la totalitat de l’any. Tanmateix, es reconeix l’antiguitat des del primer contracte en qualsevol empresa del grup.
Finalment, també s’ha acordat que dues persones acomiadades que s’havien de reincorporar a la feina el dia 29 d’agost, ja que els acomiadaments són amb data 31 d’agost, no ho hagin de fer perquè se’ls concedeixen 2 dies de permís retribuït.
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies