23M – Jornada de lluita per ocupació, salaris dignes i recuperació drets socials

CCOO i UGT convoquem per al pròxim 23 de març una nova jornada de lluita i reivindicació a favor de L’OCUPACIÓ, ELS SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS DRETS SOCIALS.

Després de tres anys de creixement econòmic i amb previsions que indiquen que es mantindrà la tendència i el consegüent increment dels beneficis empresarials, els problemes creats per les retallades no es corregeixen, s’agreugen. Tenim més precarietat, més desigualtat i més pobresa.

Per què les millores no arriben a les famílies treballadores?

Perquè el govern del PP i les organitzacions empresarials, amb la seva inacció i amb regressives actuacions en contra d’una majoria vulnerable per afavorir una minoria privilegiada i insaciable, pretenen que la classe treballadora segueixi perdent renda i qualitat de vida.

És per això que CCOO i UGT convoquem una nova jornada de lluita i reivindicació el proper dia 23 de març, que segueix les ja iniciades al desembre i que van continuar el febrer per DEFENSAR L’OCUPACIÓ, UNS SALARIS DIGNES I LA RECUPERACIÓ DELS NOSTRES DRETS SOCIALS.

Feu clic per veure:

INFORMACIÓ IMPORTANT

Aquest dijous 23 de març hi ha una jornada de lluita per la negociació col·lectiva, amb concentracions en diferents punts i convergència a la seu de la patronal:

A la columna 1 hi participarà els Centres Especials de Treball, el 0-3 i no reglada, juntament amb altres sectors d’altres federacions. Sortirà de Plaça Urquinaona, a les 12 hores.

A la columna 2 hi participen sectors d’altres federacions, des de Pl. Sant Jaume, a les 12 hores.

A la columna 3 hi participen sectors d’altres federacions, des de la CONC, a les 11:30 hores.

A la columna 4 hi participen els sectors d’àrees públiques, a la seu del Departament de Governació (Via Laietana, 26), a les 12 hores.

A la columna 5 hi participen els sectors d’hosteleria, que es concentren a l’Hotel Arts, a les 11:30.

Les diferents columnes convergiran a la seu de Foment del Treball, a les 13 hores.