CCOO us informa de la comissió paritària del 17 d’octubre de 2017

 

Oferta pública

RRHH del CEB ha elaborat l’informe relatiu a l’oferta pública d’ocupació de l’exercici 2017 tenint en compte els llocs ocupats per interins, aquesta oferta s’ha d’aprovar en plenari de l’Ajuntament de Barcelona.

Ens hem emplaçat a treballar els sindicats i el CEB quines seran les places concretes de cada sector ( PAS, primària, secundària, FP, educació especial)

Informe inici de curs

En l’enllaç de la pàgina del consorci
informe de inici

Informació Pla de Barris

S’han contractat 4 mestres d’audició i llenguatge, 3 psicòlegs per al CRETDIC Vil·la Joana, 14 integradors socials i 2 dinamitzadors.

Nomenament de Catedràtics 

Gràcies a la sentència aconseguida per CCOO, l’Ajuntament farà un nou decret de nomenament des de l’1 de setembre de 2015 a tots els afectats, i pagarà els endarreriments.

Massana Grau 

El centre està elaborant un nou pla d’estudis per al curs 2018-19 que ha de ser aprovat per la UAB, això pot comportar canvis en la contractació del professorat.

Borses docents

Els sindicats demanem que les borses estiguin permanentment obertes, el consorci ens diu que això amb els recursos actuals no és possible.

S’obriran borses provisionals a Massana.

S’obriran borses de diferents especialitats ja que estan tenint problemes per a cobrir baixes i vacants amb les llistes actuals.

Important, el consorci sí congela posicions a la llista en el cas que els dos llocs de treball els gestioni el Consorci d’Educació de Barcelona.
  

Gestió telemàtica

S’està treballant per fer algunes gestions per via telemàtica com la gestió de les baixes, la congelació a la borsa de treball, gestió de les substitucions des dels centres mitjançant un formulari, etc. 

Encara no està en funcionament.

Proposta CEB cobrament complement atenció i horari

El Consorci ens trasllada una proposta d’horari per dos col·lectius del CEB i el cobrament de l’atenció directa que es cobra a l’Ajuntament de Barcelona pel personal del registre del CEB.

Borsa de subaltern

CCOO pregunta perquè no es poden substituir les baixes d’aquest sector, si havien realitzat la borsa d’urgència per cobrir-les.

Des del CEB ens informen que l’Ajuntament de Barcelona no els hi ha passat el llistat de les persones presentades i que fins que no estiguin les notes de l’examen d’ampliació de borsa, realitzat el 30 de setembre, no passaran les dades.

 

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.