Suport als #27imes

Benvolgudes companyes i companys

Des del Secretariat Interuniversitari de CCOO de Catalunya volem mostrar públicament el nostre suport als delegats sindicals (un del PAS i un del PDI) acusats injustament per participar en una roda de premsa com a representants de les Juntes de Personal i Comitès d’Empresa de la UAB amb motiu de la tancada d’alumnes del 2013. Igualment, ens solidaritzem amb els altres membres de la comunitat universitària de la UAB que també han estat injustament imputats per reclamar, amb una acció reivindicativa, que s’acomplissin uns acords del Claustre de la UAB del març de 2013.

Des de CCOO estem convençuts que les penes de presó demanades per a tots els acusats són totalment desorbitades i només s’entenen dins una lògica perversa que fa servir la fiscalia per reprimir els moviments socials i sindicals, com hem vist, malauradament, en els processos oberts contra els companys i companyes que han participat en les darreres vagues generals. 
CCOO seguirem lluitant en tots els fronts per foragitar l’amenaça de la repressió contra aquells que defensen els drets col·lectius a les places i als carrers perquè, en aquests temps d’ofensiva neoliberal, la solidaritat és la nostra millor arma. 
Salut i lluita!
Secretariat Interuniversitari de CCOO