Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME) del 25 al 30 d’abril. Participa!

QUÉ ÉS LA SAME?
Des de l’any 2001 la Campanya Mundial per l’Educació celebra la Setmana d’Acció Mundial per l’Educació (SAME). És una setmana, normalment a l’abril, on els més de 124 països que treballem per garantir el dret a l’educació, ens mobilitzem per cridar l’atenció de la comunitat educativa, dels mitjans de comunicació, de la societat en general i especialment, dels/de les representants polítics/ques sobre la necessitat de fer real i efectiu el dret a una educació de qualitat per a tots i totes al món.
LA SAME 2016



Aquest any durant la Setmana Mundial per l’Educació (SAME) que se celebra del 25 al 30 d’abril, volem cridar l’atenció sobre el paper de protecció que l’educació exerceix per a totes les persones del món i la necessitat que els Estats destinin els recursos necessaris per al seu adequat finançament.
La Federación de Enseñanza de CCOO (FECCOO), como miembro activo de la CME, exige a las administraciones educativas la necesidad de aumentar la inversión en este sector para tener una educación de calidad. La Campaña Mundial por la Educación tiene previstos actos reivindicativos en 30 ciudades de España, en los que niños y niñas saldrán a la calle con un paraguas como símbolo de la protección. 
La Campaña Mundial por la Educación se moviliza para recordar a los Gobiernos que están comprometidos internacionalmente a financiar el derecho a la enseñanza. 

Díptico SAME 2016

Posicionamiento SAME 2016

Manifiesto SAME 2016