Últim dia per a presentar la sol·licitud d’abonament del primer tram de retorn, és a dir, del 20,77% corresponent a 38 dies de la paga extraordinària al personal que el 23 de juny de 2016 no estigués en actiu o en una situació assimiliada. 
Els abonaments es fan automàticament a tot el personal que estigués en actiu o en situació assimilada, però el personal que el 23 de juny de 2016, per qualsevol motiu, no estigués en actiu o en una situació assimilada (persones jubilades, que hagin canviat  de situació administrativa, amb extinció de contracte o finalització de nomenament, etc…) han d’adreçar una sol·licitud d’abonament al departament, organisme, ens o entitat  a la qual  li hagués correspost abonar paga extraordinària en el seu moment

Les sol·licituds han de presentarse en el termini de tres mesos a partir de la publicació del Decret Llei 4/2016, que es va publicar el dia 23 de juny 2016. Aquestes quantitats s’abonaran en el moment que es faci efectiva la devolució per a la resta de personal en actiu i, en qualsevol cas, es percebran al mes següent a la verificació de la seva procedència.

Descarrega aquí el model de sol·licitud oficial en PDF o en DOC
image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies