Petició unitària pel retorn de les condicions laborals i la qualitat educativa #RevertimRetallades

CCOO Educació i la resta de sindicats demana al Departament revertir les retallades 
Avui dimecres, 1 de juny, CCOO Educació i la resta de sindicats hem presentat, en Registre, una petició on s’emplaça al Departament d’Ensenyament a iniciar un procés de negociació real per retornar les condicions laborals i la qualitat educativa de l’ensenyament públic anterior a les retallades (horari lectiu, substitucions, hores de coordinació, retirada del pla pilot i de la resolució de definició de perfils, el retorn primer estadi als sis anys, disminució de ràtios, reducció hores lectives majors de 55 anys…).
Aquesta petició es concreta en la convocatòria d’una Mesa específica per part del Departament en el termini de 15 dies per iniciar aquest procés. Els sindicats havíem anunciat que si el Departament no responia favorablement a aquesta petició estàvem disposats a convocar mobilitzacions.
Un cop enregistrada la petició, el Departament ha respost a la demanda i ha comunicat que en el termini proposat convocarà una Mesa específica per iniciar aquesta negociació exigida per la part sindical. 
CCOO Educació i la resta de sindicats esperem del Departament una concreció en el calendari de negociacions que permeti recuperar la qualitat educativa i tots els drets laborals i salarials que es van arrabassar. 

Declaracions de Marta Tejedor, responsable de CCOO Educació Pública:

Imatges de la concentració davant del Departament d’Ensenyament: