Cal recordar que tenim una paga “extra” però no “doble”. La lluita sindical va permetre aconseguir, al desembre de l’any 2009, cobrar per primera vegada una paga “doble”. Però l’alegria ens va durar ben poc i 5 mesos més tard, Zapatero anunciava la retallada del 5% del nostre sou i de part dels complements de la paga extra. Des de desembre de 2010, la paga extra és inferior i equival, aproximadament, a un 80% de la nòmina mensual.

Sou  base paga extra Grup A1 = 691,21  
trienni paga extra Grup A1 =26,58 

Sou base paga extra Grup A2= 706,38  
trienni paga extra Grup A2= 25,61 

Com puc saber quina part de la meva nòmina correspon a la paga extra?

A la teva nòmina la paga extra s’identifica amb 2 codis:
• 003 Paga extraordinària
• 085 Complement addicional específic
Sumant les quantitats que apareixen en els dos conceptes s’obté la quantia exacta de la teva paga extra.

I com es calculen aquests dos conceptes?

• 003 Paga extraordinària: és la suma de sou base paga extra + triennis paga extra + complement de destinació (codi 004).
• 085 Complement addicional específic: és la suma del complement específic general (codi 005) + el complement específic singular (codi 006) + complement específic per estadis (codi 008).
No tenim una paga doble perquè el sou base i els triennis que es fan servir per per calcular la paga extra són inferiors als corresponents a les nòmines de cada més.

image_print
Comparteix.

Comentaris tancats.

Ús de galetes

Aquest lloc web empra galetes per a una millor experiència d'usuari. Accedeix a l'enllaç de política de cookies per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies